Köszöntelek itt nálam, ha itt vagytok akkor van valaki, aki szeretné kifejezni milyen fontosak vagytok számára és meglepett Titeket az egyedi portré lehetőséggel, mint ajándékkal. A tervezés részét Rátok bízta, hogy pontosan olyan legyen, amilyennek megálmodjátok.
Mit tartalmaz az ajándékcsomag?
A portré tartalma a digitális tervezés maga, emellé ajándékba választható, hogy mire kerüljön az elkészült rajz.

2 féle portrécsomag érhető el:
1. ALAPCSOMAG
Alap tervezés: Egy vagy több személy + ( opcionálisan választható) kisállat rajzolása digitálisan a mintaképeken látható stílusban, személyre szabható rajzolt kerettel. A kép A/4-es méretben készül és teljes méretben kerül átadásra digitális formában.

Kisállat portré: Kis(vagy nagy) állatka rajzolása digitálisan, a mintakép stílusában, személyre szabható rajzolt kerettel. A kép A/4-es méretben készül és teljes méretben kerül átadásra digitális formában.
A tervezések mellé, lejjebb görgetve találhatók a választható portrés termékek, az alapcsomagban 1db ilyen termék szerepel, válaszd amelyik megtetszik :) Ha többet szeretnél, arra is van lehetőség.
2. PORTRÉ HÁTTÉRREL, TEMATIKUS PORTRÉ,
TELJES ALAKOS, HÁTTERES KIALAKÍTÁS
Kérhető portré háttérrel, ahol mintegy jelenetben szerepeltek, általatok megadott helyszínen és kiegészítőkkel, hangulattal(pl.:az első randitok) vagy választható tematikus portré is, ahol speciális ruházat és egyedi keret kérhető.(pl.:esküvői portré)
Nagyon szeretem a kihívásokat és a vicces, elvetemült ötleteket, szóval bártan keressetek ilyen kéréssel is. Ha nincs konkrét ötlet, de nagyon jellemez titeket valami, például óriási pizza imádók vagytok, vagy mindenetek a túrázás, esetleg nagy Gyűrűk ura fanok vagytok, akkor írjátok meg, bízzátok rám nyugodtan, kitalálok rá valami izgalmas jelenetet. Bármilyen filmmel, hobbival, lénnyel megoldható a tematikus portré, és a portré háttérrel bármilyen külső/belső vagy kitalált helyszínnel.
A teljes alakos, hátteres kialakításnál sematikus háttér és egyedi rajzolt keret kérhető, a rajzolt keret igény esetén cserélhető néhány, rátok jellemző kiegészítőkre.
Ahogy említettem, többféleképpen is kérhető az elkészült portré/kis kedvenc rajz:
I. Keretbe zárt pillanat:
Kérd elkészült képedet nyomtatva, keretezve.
A képet 220 grammos texturált papírra nyomtatom.
A keret mérete: 20 x 25 cm
Fekete vagy fehér képkeretet is választhatsz és igény szerint kérhettek a keretbe szárazvirágokat dekorációként(ehhez egy egyszerűbb portrét ajánlok, hogy ne legyen túl zsúfolt, ezt megbeszéljük a megrendeléskor).


II. "Ebből minden finomabb" portrés bögre: 
Elkészült képedet kérheted sima fehér vagy színes belsejű és fülű kerámia bögrére nyomtatva.
A kép egy darab általad választott színű bögrére kerül, melynek a hátuljára kérhetsz egy rövidke egyedi feliratot is. A bögrék 3dl űrtartalmúak, mosogatógépben tisztíthatók és mikrózhatók is.
Választható színek: Fehér, piros, sárga, fekete, rózsaszín, narancssárga, sötétzöld, égkék.


III. Közös pillanatok - Családi portrés puzzle: 

  Ezzel az ajándékkal nem csak egy örök emléket választasz a falra, de az egész családot az asztal köré vonzhatod, így ez egy kedves közös program is lehet mindenki számára. 
A kirakott kép pedig 33,5 x 48 cm-es méretben díszítheti majd az otthonotok.
A dobozra kérhető egy 3-4 szavas egyedi felirat is, amivel még személyesebbé tehető.
A puzzle 500 darabos verzióban érhető el.
A portrék elkészítése 1,5-2 hetet is igénybe vehet, az aktuális kapacitásomtól függően.
Vágjunk is bele a tervezésbe
Lejjebb görgetve egy kitöltendő űrlapot találsz, amiben elkérem a szükséges adatokat és információkat a portrétokkal kapcsolatban, majd az ott megadott email címen fogom felvenni veletek a kapcsolatot, megírom, hogy az aktuális kapacitásom szerint mit-mikor tudok Nektek küldeni, valamint egyeztetjük a fennmaradó kérdéseket, ha vannak.
Először a vázlat kerül elkészítésre, itt kérhető még nagyobb változtatás, miután ezt leegyeztettük, utána készül a színes verzió, aminél apróbb kiegészítések, pontosítások még kérhetők. 
Amikor késznek nyilvánítjuk a rajzot, akkor látványtervet is küldök, hogy lássátok hogyan mutat a választott tárgyon(kivéve keretezett verzió). Itt az elkészült kép már teljes méretben elérhető lesz számotokra digitális formában. A rajzokkal kért termékek hetente egyszer érkeznek meg hozzám, hogy várhatóan mikor érkezik hozzátok, arról üzenetben értesíteni foglak.

FONTOS! A színek valamennyire eltérhetnek a nyomtatott termékeken a digitálistól, és kijelzőnként is lehetnek árnyalatnyi különbségek, így ezek miatt nem tudok felelősséget vállalni. Ettől nem kell megijedni ezek nagyon apró eltérések.


Szállítás: Az ajándékokat FoxPost szállítja az ajtótokig vagy egy általatok választott FoxPost automatába. 
Amennyiben FoxPost automatába kéritek a csomagod, kérlek a pontos címét is írjátok meg nekem, mert sok városban több is található. A pontos címet itt tudjátok kikeresni: https://foxpost.hu/csomagautomatak
A rendeléshez ezt az űrlapot szükséges kitölteni, ahol az adatokat és a portréval kapcsolatos információkat tudjátok megadni:
Megrendelő űrlap

Ha bármilyen kérdés felmerül, írjatok bátran a ritasmgi@gmail.com-ra! :)

Ölelés,

Rita - Smera
Back to Top