Az egyedi portrékat 2 csomagban érheted el:
1. ALAPCSOMAG
Alap tervezés: 2 személy +1 ( opcionálisan választható) kisállat rajzolása digitálisan a mintaképeken látható stílusban, személyre szabható rajzolt kerettel. A kép A/4-es méretben készül és teljes méretben kerül átadásra digitális formában.

Kisállat portré: 1 kis(vagy nagy) állatka rajzolása digitálisan, a mintakép stílusában.
Digitális kisállat rajzolás - 18 ezer Forinttól
- Kérhető több kis kedvenc is + 7 ezer Ft/kisállat
A tervezések mellé, lejjebb görgetve találhatók a választható portrés termékek, az alapcsomagban 1db ilyen termék szerepel, válaszd bármelyiket :) Ha többet szeretnél, arra is van lehetőség.
2. PORTRÉ HÁTTÉRREL, TEMATIKUS PORTRÉ,
TELJES ALAKOS, HÁTTERES KIALAKÍTÁS
Kérhető portré háttérrel, ahol mintegy jelenetben szerepeltek, általatok megadott helyszínen és kiegészítőkkel, hangulattal(pl.:az első randitok) vagy választható tematikus portré is, ahol speciális ruházat és egyedi keret kérhető(pl.: A nagy pénzrablás portré lentebb, vagy a fantasy, írói boszis portré)
 Az ártáblázat a mintaképekhez lett igazítva, más variációk is kérhetők, ezekre az ár megbeszélés kérdése, adhatunk hozzá plusz opciókat és el is vehetünk belőle, ahogy Neked ideális. :)
Nagyon szeretem a kihívásokat és a vicces, elvetemült ötleteket, szóval bártan keressetek ilyen kéréssel is. Ha nincs konkrét ötlet, de nagyon jellemez titeket valami, például óriási pizza imádók vagytok, vagy mindenetek a túrázás, esetleg nagy Gyűrűk ura fanok vagytok, akkor írjátok meg, bízzátok rám nyugodtan, kitalálok rá valami izgalmas jelenetet. Bármilyen filmmel, hobbival, lénnyel megoldható a  tematikus portré, és a portré háttérrel bármilyen külső/belső vagy kitalált helyszínnel.
A teljes alakos, hátteres kialakításnál sematikus háttér és egyedi rajzolt keret kérhető, a rajzolt keret igény esetén cserélhető néhány, rátok jellemző kiegészítőkre.


A képek A/4 méretben készülnek a képek, ha nagyobb méretben szeretnéd kérlek előre jelezd nekem és ennek függvényében kalkulálom az egyedi árajánlatot. 
Egyedi portré ártáblázat - A/4 méret
Ahogy említettem, többféleképpen is kérhető az elkészült portréd/kis kedvenc rajzod:
I. Keretbe zárt pillanat:
Kérd elkészült képedet nyomtatva, keretezve.
A képet A/4-es méretű 220 grammos texturált papírra nyomtatom. 
Fekete vagy fehér képkeretet is választhatsz, valamint lehetőség van  szárazvirágokkal(+3000 Ft) díszítve vagy sima keretbe kérni.


További keretezett képek is kérhetők:
sima keretbe +5500 Ft/kép
szárazvirágokkal díszített keretbe +8500 Ft/kép
II. "Ebből minden finomabb" portrés bögre: 
Elkészült képedet kérheted sima fehér vagy színes belsővel és füllel rendelkező kerámia bögrére nyomtatva.
A kép egy darab általad választott színű bögrére kerül, melynek a hátuljára kérhetsz egy rövidke egyedi feliratot is. A bögrék 3dl űrtartalmúak, mosogatógépben tisztíthatók és mikrózhatók is.
Választható színek: Fehér, piros, sárga, fekete, rózsaszín, narancssárga, sötétzöld, égkék.


Ha nem csak egy, hanem több bögrét is szeretnél, akár a család többi tagjának vagy magadnak egy másik portrés termék mellé:
+5500 Ft/bögre
III. Közös pillanatok - Családi portrés puzzle: 
Melyik szülő, nagyszülő ne akarná minden nap látni az unokákat, nem igaz?
  Ezzel az ajándékkal nem csak egy örök emléket választasz a falra, de az egész családot az asztal köré vonzhatod, így ez egy kedves közös program is lehet mindenki számára. 
A kirakott kép pedig 33,5 x 48 cm-es méretben díszítheti majd az ajándékozott fél otthonát.
A dobozra kérhető egy 3-4 szavas egyedi felirat is, amivel még személyesebbé tehető.
A puzzle 500 darabos verzióban érhető el.

Ha másik portrés termék mellé szeretnél puzzlet is:
+10 000 Ft/ puzzle
RENDELÉS MENETE ÉS RÉSZLETEI
Az árak bruttó összegek és forintban értendők.
Szállítás: INGYENES szállítás Magyarország teljes területén! Az ajándékokat FoxPost szállítja az ajtódig vagy egy általad választott FoxPost automatába.
FONTOS! Az alapcsomag portréinak elkészítése 1,5-2 hetet is igénybe vehet, az aktuális kapacitásomtól függően, így kérlek időben jelezd nekem ha egyedi portréval szeretnéd megajándékozni szerette(i)d. 
A színek valamennyire eltérhetnek a nyomtatott termékeken a digitálistól, és kijelzőnként is lehetnek árnyalatnyi különbségek, így ezek miatt nem tudok felelősséget vállalni. Ettől nem kell megijedni ezek nagyon apró eltérések szoktak lenni.
Fizetési mód: Előre utalással
Lejjebb görgetve találsz egy kitöltendő űrlapot, amiben elkérem a szükséges adatokat és információkat a portréddal kapcsolatban, majd az itt megadott email címen fogom felvenni veled a kapcsolatot, megírom, hogy az aktuális kapacitásom szerint mit mikor tudok Neked küldeni, valamint egyeztetjük a fennmaradó kérdéseket, ha vannak, és a végösszeget. Miután elfogadod az opciókat, utána a megadott email címre elküldöm a számlát, amin az utalási adatok szerepelnek.
A vázlat az utalás beérkezését követően kerül elkészítésre, itt kérhető még nagyobb változtatás, miután ezt leegyeztettük, utána készül a színes verzió, aminél apróbb kiegészítések, pontosítások még kérhetők. Amikor késznek nyilvánítjuk a rajzot, akkor látványtervet is küldök, hogy lásd hogyan mutat a választott tárgyon. Itt az elkészült kép már teljes méretben elérhető lesz számodra digitális formában. A rajzokkal kért termékek hetente egyszer érkeznek meg hozzám, hogy várhatóan mikor érkezik hozzád, arról üzenetben értesíteni foglak.
Amennyiben FoxPost automatába kéred a csomagod, kérlek a pontos címét is írd meg nekem, mert sok városban több is van. A pontos címet itt tudod kikeresni: https://foxpost.hu/csomagautomatak

Az utalási adatok az email címedre érkező számlán lesznek feltüntetve!

A megrendelés az utalással véglegesíthető, a fentebb említett elkészítési idő a beérkezés napjától számolható.
A rendeléshez ezt az űrlapot szükséges kitölteni, ahol az adatokat és a portréval kapcsolatos információkat tudod megadni:
Megrendelő űrlap
Remélem elnyerte a tetszésed az egyedi ajándék készítésének lehetősége. Nálam minden fázis örömmel és nagy odafigyeléssel készül, imádom meglepni a szeretteim, látni az arcukon a meghatódottságot, a boldogságot, ezt a csodálatos érzést szeretném továbbadni Neked is, hogy átélhesd, hiszen adni a legjobb. Bízom benne, hogy hamarosan a Te, nagy meglepetést okozó ajándékodat is elkészíthetem. Keress bizalommal!

Ölel,

Rita - Smera
Back to Top