Finchili
Finchili
Megphingatom
Megphingatom
Honey and the Beeast
Honey and the Beeast
Gasztromókus
Gasztromókus
Macskapöcse
Macskapöcse
Trabbq
Trabbq
Összetevők: pikáns illusztrációk, csípős elnevezések, tüzes chili lányok, erős chili fiúk, ízorgia minden mennyiségben. 
Mindig is szerettem a chiliket, minél erősebb annál jobb - monda Rita sírva, miután beletett egy fél habanerot a húslevesbe. Szóval nagyon megy a csípős, a Carolina Reaper évek óta alap kellék itthon. Sejthető mennyire megörültem, amikor Bence - Gazduig - megkeresett, hogy a Sárréti Chilifarmnak szüksége lenne egy menő redizájnra, és rám gondolt az illusztrációk elkészítésére. Miután kiugráltam magam örömömben, nekiláttunk a tervezésnek és hamarosan meg is lett a befutó dizájn, és a stílus. 
Először a már meglévő szószokat és krémeket öltöztettük új köntösbe, aztán jöttek sorban az új termékek. Mostanra már minden termék a friss dizájnban feszít, szeretek végignézni rajtuk, olyan sokszínű mégis egységes. Azóta készültek szuper termékfotók is, amik a webshopban már megtekinthetők
Azért a személyes kedvenceimet csak elárulom, az egyik a Gasztomókus, ami egy pikáns rumos-meggyes szósz. Tetszik benne, hogy már magában is egy különleges ízkombináció, amit még tovább kombinálhatunk grillezett húsokkal, sajtokkal(camemberttel, de még fetával is), és a végeredmény valami eszméletlen jó lesz. A másik a Snackiller ami hűen a nevéhez elég kegyetlen, pont amennyire szeretem. Az Ütök ami egy pirított pikáns tökmag, a krémlevesek nélkülözhetetlen toppingja. A különleges fűszerekkel is nagyon jóban lettünk és a többi csípős termék is helyet kap minden étkezésnél, a Leteper például szuper saliba is, a Jalapeno Green úgy feldobja a pizzát, hogy már nem is tudnám megenni nélküle. Akik szeretnek jókat enni és a csípőset is kedvelik, nekik nagyon ajánlom ezeket a termékeket, mert igazán különleges ízeket csempésznek az ételekbe!

Nézd meg a többi munkámat is:

Back to Top